Hasznos tudnivalók

Hasznos tudnivalók

ÁGYNEMŰ

A szobai ágynemű huzatot heti minimum kétszer cserélik a szobaasszonyok hosszabb itt tartózkodás esetén.

BIZTONSÁGOS CSOMAGMEGŐRZŐ SZOLGÁLTATÁS

Szállodánk recepcióján található csomagmegőrző helyiség elérhető távozó és érkező Vendégeink számára. A biztonságot a csomagjegy és a recepciós kolléga által vezetett nyilvántartás nyújtja vendégeink részére.

CSALÁDI ÜNNEPEK

Ünnepelje nálunk névnapját, születésnapját, eljegyzését, házassági évfordulóját, és szállodánk exkluzív ajándékaként meglepjük egy üveg édes vagy száraz pezsgővel vagy borral.

DOHÁNYZÁS

Szállodánk valamennyi szobája nemdohányzó, így a dohányzás csak az arra kijelölt helyen – a földszinti látványteraszon és a szobák erkélyén – engedélyezett. Tűz- és környezetvédelmi okok miatt a csikkeket kizárólag a hamutálban szíveskedjenek elhelyezni!

Megértésüket köszönjük!

ÉBRESZTÉS

Vendégeink igény szerint telefonos ébresztést kérhetnek, amelyet előző nap szíveskedjenek a 100-as melléken vagy személyesen recepciónkon jelezni.

ENERGIATAKARÉKOSSÁG

Megkérjük vendégeinket, hogy a szoba elhagyásakor az erkélyajtót minden esetben csukják be, és a mágneskártyát mindig vegyék ki a tápegységből és vigyék magukkal! Szállodánk valamennyi szobája - így az Öné is - légkondicionált, a hűtést vendégeink egyedileg szabályozhatják, ez idő alatt a nyílászárókat kérjük becsukni!

ÉRKEZÉS

Érkezés: 14.00 órától

Korai érkezés: 1.000 Ft/óra (nem tartalmazza a wellness használatot)

A szobákat mágneskártya nyitja, amelyet érkezéskor a recepción vehetnek át vendégeink. A szobák áramellátásához is ez a kártya szükséges, melyet a bejárati ajtó melletti egységbe kell elhelyezni.

ESERNYŐ

Szállodánk recepcióján található esernyők elérhetőek szállóvendégeink részére.

FÉNYMÁSOLÁSI / SZKENNELÉSI LEHETŐSÉG

Szállóvendégeinknek a recepción van lehetőségük fénymásolni, illetve szkennelni egy recepciós kolléga segítségével, külön térítés ellenében.

FÜRDŐKÖNTÖS

Vendégeink kényelme érdekében a szállodai tartózkodás idejére személyenként 1 fürdőköpenyt biztosítunk Önöknek, melyet 6 naponta cserélünk.

HÁZIÁLLAT

Vendégeink házi kedvencei részére az erre a célra kijelölt szobákban, külön engedéllyel és kaució megfizetésével tudunk szállást biztosítani. A szobaasszonyok munkájának megkönnyítése érdekében, kérjük helyezzék ki a ’Kutya a szobában’ táblát az ajtókilincsre, ha a szobában hagyják a háziállatot! A háziállat elszállásolására vonatkozó részletes szabályzatot itt olvashatja.

HITELKÁRTYÁK

Vendégeink a készpénz mellett hitelkártyával – Eurocard, Mastercard, Maestro, Visa illetve American Express kártyákkal, valamint OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával is kiegyenlíthetik recepciónkon szállodai számlájukat.

INTERNET HOZZÁFÉRÉS

Vendégeink részére a szobákban és szállodánk közösségi tereiben vezetékes és vezeték nélküli (Wi-Fi) internet hozzáférést biztosítunk. A kábel használatával - amely recepciónkon igényelhető - a készülék automatikusan csatlakozik.

MINIBÁR

A szoba hűtőszekrénye kizárólag a szállodánk által bekészített italok tárolására szolgál, az árlistát a hűtő tetején találják.

Az elfogyasztott mennyiséget naponta pótoljuk, és a fogyás díját is naponta terheljük az Ön számlájára. Kérjük, hogy használják minibár összesítő lapunkat, továbbá az utolsó napi fogyasztást az elutazás előtt szíveskedjenek a recepción jelezni!

MOSATÁS

Igény szerint vendégeink részére külön térítés ellenében mosási szolgáltatást biztosítunk. Amennyiben reggel 9 óra előtt tájékoztatják igényükről recepciós kollégánkat, a megbízást 9 órán belül teljesítjük.

MŰSZAKI HIBA

Amennyiben vendégeink szállodánk területén műszaki hibát észlelnek, vagy egyéb okból a szálloda általános állapotában, berendezésében kifogást találnak kérjük, mielőbb jelezzék azt recepciónkon vagy a 100-as melléken! Segítségüket köszönjük!

NAPI TAKARÍTÁS

A szobákat mindennap 09.00-14.00 óra között takarítjuk. Ha a megadott időpont nem megfelelő Önöknek, azt az ajtón kívülre, a kilincsre akasztott „Kérem, ne zavarjanak!” táblával szíveskedjenek jelezni.

PARKOLÁS

Szállodánk és vendégházunk parkolóját vendégeink térítésmentesen vehetik igénybe.

PÓTGYERMEKÁGY

Kisgyermekes vendégeink részére díjmentesen, korlátozott számban babaágyat biztosítunk. Kérjük, hogy az erre vonatkozó igényüket a recepción vagy a 100-as melléken jelezni szíveskedjenek!

REGGELI

Szállóvendégeink részére minden nap 07.00 – 10.00 óráig biztosítunk reggelit a Fenyves Vendéglőben. Amennyiben 07.00 óra előtt vagy 10.00 óra után szeretnék reggelijüket elfogyasztani, lehetőség van elvitelre hideg reggeli csomagot rendelni.

Kérjük, hogy az erre vonatkozó igényüket előző este 20.00 óráig jelezzék, a recepción vagy a 100-as melléken.

SZÁMÍTÁSTECHNIKAI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Szállóvendégeink részére számítógépes segítségnyújtást biztosítunk. Ezt az igényüket kérjük a recepción jelezni. A jelzéstől számított 6 órán belül érkezik a kolléga.

Szállóvendégeink a recepción található laptopot térítésmentesen igénybe vehetik. A szolgáltatás kizárólag a recepción lobbi részében vehető igénybe. Igényüket kérjük a recepción jelezni és 2 órán belül rendelkezésre bocsájtjuk az eszközt.

SZÉFHASZNÁLAT

Szállodánk valamennyi szobájában számzáras, digitális széf védi vendégeink értékeit, melynek használati útmutatóját a széf mellett találják. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a széfben elhelyezett értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Megértésüket köszönjük!

SZOBAHITEL

A Fenyves Vendéglőben történő fogyasztásokat vendégeinknek nem szükséges azonnal, készpénzben kiegyenlíteniük, elegendő a szobakártya tartó tok felmutatásával igazolniuk a szobaszámot, majd aláírásukkal elfogadottnak tekinteni a számlát. Ebben az összesített díjtételek távozáskor, egy összegben a recepción kerülnek kifizetésre.

SZOBASZERVIZ

Kérésükre az Önök által választott reggelit, ételeket és italokat szobájukban felszolgáljuk az étterem illetve a konyha nyitva tartásával megegyező időintervallumban.

A szobában megtalálják a választékot, melyen tudják jelezni igényüket.

A szobaszerviz az összes szoba esetében 1000 Ft/alkalom.

Kérjük, szobaszerviz igényüket előző este 20.00 óráig jelezzék az étteremben, a recepción vagy a 100-as melléken.

TÁVOZÁS

Távozás: 11.00 óráig

Kései távozás I.: 1.000 Ft/óra (nem tartalmazza a wellness használatot)

Kései távozás II.: Szállóvendégeinknek vasárnapi távozás esetén lehetőséget biztosítunk, hogy részt vehessenek a vasárnapi svédasztalos ebédünkön, mely 4.900 Ft / fő áron foglalható és magában foglalja a késő távozás felárát is. Részvételi szándékukat kérjük, legkésőbb szombat este 20.00 óráig jelezzék recepciónkon vagy a 100-as melléken.

Elutazás előtt a mágneskártyát kérjük a recepción leadni.

Szobaasszonyaink elutazáskor ellenőrzik a szoba felszereltségét, állapotát, illetve a minibár tartalmát.

TAXI-, JEGY- ÉS VIRÁGRENDELÉS, AUTÓBÉRLÉS

Amennyiben színház, mozi, strand vagy egyéb belépőjegyet, taxit, autót, virágot kívánnak rendelni, kérjük, forduljanak bizalommal recepciós kollégáinkhoz!

TELEFON HASZNÁLAT

Mellékek:

 • Recepció: 100-as mellék
 • Étterem: 136-os mellék
 • Wellness centrum: 125-ös mellék
 • Szobából-szobába: tárcsázza a szoba számát
 • Nyilvános telefon: A recepción található telefonkészülék nyilvános telefonként is üzemel.

TEXTÍLIÁK

Kérjük a szállodai textíliákat ne vigyék magukkal, szíveskedjenek távozáskor a szobában hagyni.

TÖRÖLKÖZŐ

Az Erdőspuszta Club Hotel**** nagy figyelmet fordít a környezet védelmére, ennek érdekében a szállodai szobákban elhelyezett törölközőket 3 naponta cseréljük.

Amennyiben kedves Vendégeink ettől eltérően a fürdőszobai textíliák időközbeni cseréjét igénylik, kérjük, hagyják a cserére szánt törölközőt a fürdőszoba padlózatán!

Ellenkező esetben a törölközőket a szárítórácson kérjük elhelyezni.

VARRÓSZOLGÁLTATÁS

Igény szerint vendégeink részére külön térítés ellenében varrószolgáltatást biztosítunk. Amennyiben reggel 9 óra előtt tájékoztatják igényükről recepciós kollégánkat, a megbízást 24 órán belül teljesítjük.

VASALÁS

Igény szerint vendégeink részére külön térítés ellenében vasalási szolgáltatást biztosítunk. Amint tájékoztatják igényükről recepciós kollégánkat, a megbízást 1 órán belül teljesítjük.

VEGYTISZTÍTÁS, SZÁRAZ TISZTÍTÁS

Igény szerint vendégeink részére külön térítés ellenében vegytisztítást, illetve száraz tisztítást biztosítunk. Amennyiben reggel 9 óra előtt tájékoztatják igényükről recepciós kollégánkat, a megbízást 9 órán belül teljesítjük.

FENYVES VENDÉGLŐ

Szállodánk földszintjén található a’la carte Fenyves Vendéglőnk hazai és nemzetközi ételkülönlegességgel várja Önöket. Az étterem a szállóvendégek mellett a külsős vendégek kiszolgálására is hivatott, így kérjük, éljen az asztalfoglalási lehetőségével, amely a 136-os melléken érhető el.

Étterem nyitva:

 • H-Cs 07.00 – 23.00 óráig, ételkiszolgálás 11.00 – 22.00 óráig.
 • P-V   07.00 – 24.00 óráig, ételkiszolgálás 11.00 – 23.00 óráig.

ERDEI PANORÁMÁS LÁTVÁNYTERASZ

Kora tavasztól késő őszig nyitva tartó élményteraszunkról csodás kilátás nyílik a szállodát körülölelő fenyőerdőre. Az étteremből és a Fenyves Rendezvényteremből egyaránt megközelíthető, panorámás teraszon hűsítő koktélokkal, házi limonádékkal, csapolt sörökkel, fröccs variációkkal, valamint kávé különlegességekkel várjuk a felfrissülni vágyókat.

SUNDAY BRUNCH

Minden vasárnap 12.00-15.00 óra között Sunday Brunch várja a svédasztalos ebéd kedvelőit, ahol a korlátlan ételfogyasztást a felnőttek 4.900 Ft/fő, a gyerekek 12 éves korig 1.750 Ft/fő, 3 év alatt pedig ingyenesen vehetik igénybe. Az ebédre szombat este 18 óráig rögzítjük az asztalfoglalásokat.

PINCÉRHÍVÓ AZ ÖN KÉNYELMÉÉRT

Szállodánk valamennyi vendéglátó egységében korszerű pincérhívó rendszer működik, amely vendégeink kényelmét és komfortérzetét hivatott maximálisan kiszolgálni. Önnek nem kell mást tennie, mint az asztalon található pincérhívó gombjának megnyomásával jelezni, ha: étlapunkról sikerült választania; pincéreink segítségére vagy tanácsára lenne szüksége; vagy a számlát szeretné kérni. Pincérhívó berendezésünk segítségével diszkrét kiszolgálást biztosítunk vendégeink részére.

AJÁNLATUNK NAGYOBB TÁRSASÁGOK RÉSZÉRE (nem csak szállóvendégek részére)

Kora tavasztól késő őszig tematikus hetekkel és estekkel készülünk. Grill-, kemencés-, illetve bográcsesteken tanyánkon nevelkedett állatok húsából, hegedűszó és zamatos italok kíséretében szakadhat ki a dolgos hétköznapokból. Egész héten át tartó rántott csirke-, mangalica, vagy báránynapokon pedig többféle fogás közül válogatva ismerheti meg konyhánk hazai ízvilágát. Hagyja, hogy elvarázsolja ez az egyedülálló természeti környezet, élvezze a holdvilágot, a békák kuruttyolását, a tücsökmuzsikát vagy a kandallóban ropogó tűz halk moraját!

Extrémebb programokra vágyó társaságok figyelmébe ajánljuk hamisítatlan falusi disznóvágásunkat, mely igencsak embert próbáló feladat, már csak a korai ébredés végett is, hiszen aki a disznó fülét és a farkát fogni akarja, annak időben talpon kell lennie. A résztvevőket „lélekmelegítővel“ fogadjuk a vendégház teraszán, majd kezdetét veszi a tor. A kíváncsibb és bevállalósabb résztvevők akár a munkálatokban – perzselés, kolbász- és hurkatöltés, tepertő készítés – is részt vállalhatnak.

SZOLGÁLTATÁSAINK

 • Lovaglás (karámban, fedett lovardában, terepen)
 • Hintózás, pusztakocsikázás, lovas szánkózás
 • Műfüves tenisz- és kispályás focipálya (téli időszakban fedett és fűtött)
 • Kerékpárkölcsönzés
 • Horgászat privát halastavunkon

Bejelentkezés és időpont egyeztetés recepciónkon vagy a 100-as melléken.

ASZTALI FOCI, PING PONG

A nyári hónapokban látványteraszunkon asztali focival, a lovas tanyára vezető erdei sétány mellett pedig ping pong asztallal várjuk kedves vendégeinket.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj
Logo

A sütikre vonatkozó irányelveinkkel és az Ön választásával kapcsolatosan felmerülő bármilyen kérdésével keressen meg bennünket.

A sütik olyan kis szöveges fájlok, amelyeket egy weboldal felhasználhat arra, hogy még hatékonyabbá tegye a felhasználói élményt. A jogszabályok szerint a sütiket abban az esetben tárolhatjuk az Ön eszközén, ha erre feltétlenül szükség van a weboldalunk működése érdekében. Minden egyéb típusú süti használatához az Ön engedélyére van szükségünk. Jelen weboldal különféle sütiket használ. A weboldalunkon megjelenő némelyik sütit harmadik fél szolgáltatóink helyezik.

Ön bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja weboldalunkon a Sütinyilatkozathoz való hozzájárulását.


Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges segítenek használhatóvá tenni a weboldalunkat azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.
Cookie Domain
Session erdospuszta-clubhotel.hu/
Az oldal működéséhez szükséges munkamenet / session cookie. A felhasználó böngészési állapotát rögzíti az oldalbetöltések közt.
CookieConsent erdospuszta-clubhotel.hu
Eltárolja a felhasználó sütikezelési nyilatkozatát az adott domain-en.
Csökkentett funkcionalitású Google Analytics google.com
Csökkentett funkcionalitású Google Analytics süti, mely személyes adatot nem tárol felhasználóinkról. Segítségével statisztikai adatokat készít a weboldal használatával kapcsolatban.

Funkcionális sütik

A funkcionális sütik használatával olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét, erre példa lehet az Ön által előnyben részesített nyelv vagy a régió, amelyben tartózkodik.
Jelenleg nincs ilyen süti az oldalon.

Marketing célú

A marketingsütiket a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára, valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat a tartalmakat közzétevő és a harmadik fél hirdetők számára.
Jelenleg nincs ilyen süti az oldalon.

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (a továbbiakban: Rendelet) előírja, hogy az Adatkezelő megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintett részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa, továbbá hogy az Adatkezelő elősegíti az érintett jogainak a gyakorlását.

Az érintett előzetes tájékoztatási kötelezettségét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény is előírja.

Az alábbiakban olvasható tájékoztatással e jogszabályi kötelezettségünknek teszünk eleget.

A tájékoztatást közzé kell tenni a Kft. honlapján, vagy az érintett személy részére kérésére meg kell küldeni.

A teljes adatvédelmi nyilatkozatot itt érheti el.

ERDŐSPUSZTA CLUBHOTEL****

Cégnév: Norta Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Andor u. 21.
Cégjegyzékszám: 01-09-193759
Adószám: 13627375-2-43

4002 Debrecen, Diószegi - Panoráma út kereszteződése
Telefon/recepció:  +36-20-2999-444, +36-52-747-444

E-mail: info@erdospuszta-clubhotel.hu

 

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.


Feltétlenül szükséges sütik
3 süti

Funkcionális sütik
5 süti

Marketing célú
0 süti