Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

1./Szolgáltató adatai:

Cégnév: Norta Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Andor u. 21.
Cégjegyzékszám: 01-09-193759
Adószám: 13627375-2-43

2./Általános szabályok:

2.1 Jelen „általános szabályok” szabályozzák a szolgáltató szálláshelyeinek és szolgáltatásainak igénybevételét.

2.2 Egyedi feltételek nem képezik részét az általános szerződési feltételeknek, így jelen általános szerződési feltételek mellett szolgáltató jogosult külön egyedi megállapodások megkötésére.

3./Szerződő fél:

3.1  A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatásokat a Vendég veszi igénybe.

3.2 Amennyiben a szolgáltatásokra vonatkozó megrendelést a Vendég közvetlenül adja le a Szolgáltatónak úgy a Vendég a szerződő fél. A Szolgáltató és a Vendég együttesen – a szerződési feltételek teljesülése esetén – szerződő felekké válnak. (továbbiakban Felek)

3.3 Amennyiben a szolgáltatásokra vonatkozó megrendelést a Vendég megbízásából harmadik személy (továbbiakban Közvetítő) adja le a Szolgáltatónak az együttműködés feltételeit a Szolgáltató és a Közvetítő között megkötött szerződés szabályozza. Ebben az esetben a Közvetítő teljes felelősséget vállal a képviseletből fakadó joghatásokért, mire tekintettel Szolgáltató nem köteles vizsgálni, hogy a harmadik személy (képviselő) jogszerűen képviseli e a Vendéget.

3.4 Masszázs és wellness szolgáltatás igénybevétele esetén a Vendég köteles tájékoztatni a Szolgáltatót esetleges egészségromlásáról, továbbá esetlegesen egészségügyi kockázattal járó állapotáról. Szolgáltató köteles tájékoztatni Vendéget a masszázs és wellness szolgáltatás esetleges kockázatairól.

4./Szerződéses jogviszony:

4.1 A Vendég (avagy a Vendég megbízásából a Közvetítő) szóban vagy írásban megküldött ajánlatkérésére a szolgáltató ajánlatot küld. A szobák értékesítése a szabad kapacitások függvényében történik. A foglalási rendet a Szolgáltató egyéb szerződéses viszonyrendszere szabályozza, így a visszaigazolás nem minden esetben beérkezési sorrendben történik.

4.2  A szerződés az írásban leadott foglalásnak az írásban megküldött visszaigazolásával jön létre, ekként az írásban megkötött szerződésnek minősül. A szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás vagy annak a szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem szerződés értékű.

4.3  A szerződés tartama kiterjed a szolgáltatás tárgyára, helyére, időtartamára, árára. Tartalmazza továbbá a fizetési, lemondási, módosítási feltételeket.

4.4  A szerződés módosításához és/vagy kiegészítéséhez a Felek által írt megállapodás szükséges.

5./A szálloda alapszolgáltatásai:

5.1  Szállásszolgáltatás

Szállodai elhelyezések típusa:

5.1.1 Standard kétágyas szoba: hálószoba két különálló ággyal 90x200cm, fürdőszoba (mosdó, zuhanyzó, wc,) terasszal rendelkező szoba. A szoba esetenként max. 1 fő számára pótágyazható.  Mérete: 24m2

5.1.2 Összenyitható standard kétágyas szoba: 2 darab standard kétágyas szoba, a köztes falon mindkét oldalról zárható ajtóval. Mindkét szobában fürdőszoba (mosdó,zuhanyzó,wc), terasz, szobánként fő számára pótágyazási lehetőség. Mérete: 2x24 m2

5.1.3 Nagy alapterületű standard kétágyas szoba: hálószoba két különálló ággyal 90x200cm, fürdőszoba (mosdó, zuhanyzó, wc,) terasszal rendelkező szoba. A szoba esetenként max. 1 fő számára pótágyazható.  Mérete: 34 m2

5.1.4 Superior szoba: hálószoba két különálló ággyal 90x200cm, fürdőszoba (mosdó, kád, wc), nappali kihúzható kanapéággyal max. 2 gyermek számára. Mérete: 35 m2

5.1.5 Junior lakosztály: hálószoba franciaággyal 90x200cm, hálószobában két fős hidromasszázs kád, nappali kanapéággyal max. 1 gyermek számára. fürdőszoba (mosdó,zuhanyzó,wc), terasszal rendelkező szoba. Mérete: 47 m2

5.1.6 Fenyves lakosztály: hálószoba franciaággyal 160x200, két darab egyágyas szoba 90x200cm, nappaliban kihúzható kanapéágy max. 2 gyermek számára. Fürdőszoba (mosdó,zuhanyzó és kád, wc) terasszal rendelkező szoba. Mérete: 170 m2

5.2  Vendéglátás

5.2.1. A szálloda félpanziós ellátásként svédasztalos reggelit és félpanziós étlapról választható 3 fogásos vacsorát biztosít szállóvendégei számára a megadott nyitvatartási időben. Az étteremből ételt/italt kivinni csak az étteremvezető előzetes engedélyével szabad.
5.2.2. Egyedi étkezési igények kielégítésére előzetes egyeztetés alapján van lehetőség.

5.3  Wellness szolgáltatás

5.3.1 A fürdőszolgáltatások az Erdőspuszta Club Hotel fürdő házirendjének betartásával vehetők

igénybe, melyet a Vendégek a helyszínen a wellness-recepción kifüggesztve találnak meg.

5.3.2 A masszázs kezelések, kozmetikai-, fodrászszolgáltatások igénybevételére előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

Lefoglalt szolgáltatások lemondására 24 órával az igénybevétel előtt van ingyenesen lehetőség, ezt követően a Szolgáltató lemondási díjat számíthat fel.

5.4 Szabadidős szolgáltatás

5.4.1  A szálloda felnőtt és gyermek vendégei számára szabadidős programokat, szolgáltatásokat szervez, a Erdős Puszta Club Hotel területén, melyek vonatkozásában a programváltozás jogát a szolgáltató fenntartja.

6. Árak

6.1  A szálloda szobaárai a szálloda honlapján kerülnek feltüntetésre.

6.2  Az egyéb szállodai szolgáltatások díjai szintén a szálloda honlapján kerülnek feltüntetésre.

6.3  Szállodánk árképzése a szabadpiaci gyakorlatnak megfelelő, így az árait előzetes bejelentés nélkül szabadon változtathatja.

6.4  Az árak tartalmazzák az általános forgalmi adó ajánlattételkor érvényes törvény által szabályozott mértékét. A hotel a hatályos adótörvény esetleges módosulása okán fellépő többletköltségeit áthárítja a szerződő félre.

6.5  Az idegenforgalmi adó a szállásdíjon felül extrán fizetendő.

6.6 Az aktuális kedvezmények, akciók és egyéb ajánlatok a szálloda weboldalán kerülnek feltüntetésre.

7.  Fizetési feltételek

7.1  Az üdülés teljes összegének 30 %-át a Szolgáltató által visszaigazolás után 5 munkanapon belül kérjük foglalóként postai csekken vagy átutalással befizetni, és a foglalófizetési utalványról (név, cím, rendelési szám, illetve áfás számla igény esetén adószám és kiállítási cím feltüntetésével) egy másolatot a Szolgáltató részére elküldeni.

7.2  Amennyiben a foglalás és az érkezés között 5 nap vagy annál rövidebb idő telik el, a Vendég a teljes összeget a foglalással egyidejűleg a recepción egyenlíti ki.

7.3  Speciális ajánlatok esetében a fizetési feltételek változhatnak, melyeket az írásban megküldött visszaigazolás tartalmaz.

7.4  A befizetések elmaradása esetén a szolgáltatást töröljük.

7.5  Elfogadott fizetőeszközök: készpénz, átutalás, bankkártya, Erzsébet utalvány, Széchenyi Pihenő Kártya

7.6  Bármely fizetési mód alkalmazásával kapcsolatos költség a Szerződő felet, illetve annak SZÉP kártyáját/hitelkártyáját terheli.

8. Megrendelés módosítása

8.1  A már véglegesített és visszaigazolt foglalás más dátumra történő áthelyezése, szobatípus vagy a létszám módosítására az aktuálisan érvényben lévő árak és a szabad kapacitás függvényében az alábbi feltételek szerint van lehetőség:

- A foglalás módosítására (tartózkodási idő, létszám) 10 nappal az érkezési dátum előtt van lehetőség, az utána fizetendő díj mértéke a lemondott éjszakaszám és létszám 50%-a.

8.3 Egyedi és akciós ajánlatok esetén az ajánlatban foglalt módosítási feltételek az irányadóak.

9. Lemondási feltételek

9.1. A megrendelés lemondása írásban történik.

9.2. A foglalás 10 nappal az érkezési dátum előttig szabadon lemondható, az utána fizetendő díj mértéke a foglalás összegének 50%-a.

9.3. Az érkezést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén a foglalás előlegét nem áll módunkban visszatéríteni, a foglalás időpontja azonban térítésmentesen módosítható 2021.12.31-ig a mindenkori aktuális csomagajánlatoknak megfelelően, a recepcióval egyeztetve, kapacitástól függően.

9.4. Egyedi és akciós ajánlatok esetén az ajánlatban foglalt lemondási feltételek az irányadóak.

9.5. A lefoglalt, de a vendég által igénybe nem vett szolgáltatások visszatérítésére nincs lehetőség.

9.6. Szerződéstől való elállás feltételrendszerét a 45/2014.(II.26) kormányrendeletben foglaltak szabályozzák.

10.A szolgáltatás igénybevételének módja és szabályai

10.1. A Vendég a szobát az érkezés napján 14.00 órától foglalhatja el ( check in) és az utolsó napon déllőtt 11.00 órától ( check out) köteles azt elhagyni.

10.2. A Vendég személyazonosságát bejelentkezéskor köteles igazolni.

10.3. Az esetleges fertőző betegségben szenvedő Vendég köteles erről a szállásadót tájékoztatni. Ezen tájékoztatás elmaradásából származó károkért a Vendég felel.

10.4. A vendég a bejelentő aláírásával kötelezettséget vállal arra, hogy az Átlalános Szerződési Feletételekben és a Házirendünkben foglaltakat betartja.

10.5. A Vendégek önhibájából keletkezett sérüléseiért a szálloda felelősséget nem vállal.

10.6. A szándékos rongálásból eredő költségeket a szálloda a károkozó Vendégre terheli. 

10.7 A szállodai szobában a be check és a ki check között beállt, rendeltettés ellenes használatból eredő károk a vendég által okozott kárnak minősülnek.

11.Háziállatok

11.1. A kisállattal érkező vendégek részére az Erdőspuszta Club Hotel****-ben 3 darab erre a célra kijelölt szoba került kijelölésre. A többi szobában nem fogadunk kisállatot.

11.2. A Vendég ajánlatkéréskor és foglaláskor köteles jelezni, hogy kisállattal együtt utazik. Háziállat csak abban az esetben hozható, ha fogadását a Szolgáltató előzetesen írásban visszaigazolta.

11.3. Egy szobába 2, maximum 10 kg súlyú, jól ápolt, jól nevelt, tiszta háziállat hozható.

11.4. Ha Vendég előzetes egyeztetés nélkül háziállatot hoz a szállodába, az állat csak abban az esetben maradhat, ha a foglalást át tudjuk tenni valamelyik erre a célra kijelölt szobába. Ebben az esetben Szolgáltató minden kisállattal kapcsolatos díjat felszámol.

11.5.Érkezéskor Szolgáltató szobánként 50.000 Ft kauciót kér, Amennyiben a háziállat a hotel berendezéseiben kárt tesz, vagy távozáskor Szolgáltató úgy ítéli meg, hogy a házban az álattartás miatt az általánost meghaladó mértékű takarítás szükséges, annak az ellenértéke a kaucióként átvett az összegből levonásra kerül. Amennyiben a háziállat a szolgáltató által üzemeltetett területen kárt, illetve az általános mértékűt meghaladó szennyeződést nem okoz, a Vendég a kaució összegét távozáskor visszakapja.

11.6. A kisállatot sétáltatni csak pórázzal lehet. A parkban, játszóterek és medencék környékén, valamint az épületekben, beleértve az éttermet, a játszóházat és valamennyi közösségi teret is a kisállat csak akkor tartózkodhat, ha viselkedése a többi vendég és a személyzetet számára nem zavaró. Ellenkező esetben a kisállat tartózkodási helyén felelős személyzet felszólítására a kisállatot a területről, helyiségből el kell távolítani.

11.7 A kisállat ellátásához a konyhai eszközök és szállodai textíliák használata tilos, a kisállat az ágyba nem engedhető fel. 

11.8. Szolgáltató a szoba állapotát időközönként ellenőrzi, és ha úgy ítéli meg, jogosult a szolgáltatások nyújtását megtagadni, és a szállás-szolgáltatásra szóló Szerződést azonnali hatállyal felmondani.

11.9. A kisállat által okozott károkért Vendég teljes felelősséggel tartozik, esetlegesen a kaució mértékét meghaladóan is. Elszökött állatért Szolgáltató nem vállal felelősséget.

12. A szerződés teljesítésének visszautasítása a szolgáltatási kötelezettség megszünése:

12.1 A szolgáltató jogosult a szállásszolgáltatásra vonatkozó szerződést azonnali hatállyal felmondani, és  a szolgáltatások nyújtását megtagadni:

- Ha a vendég nem rendeltetésszerűen használja a rendelkezésére bocsájtott szobát, illetve létesítményt.

- Ha a vendég sérti a szálláshely biztonságát és a rendjét, annak alkalmazottaival kifogásolhatóan, durván viselkedik

- Ha Drog hatása alatt áll.

- Ha fenyegető, sértő, közösségellenes magatartást tanúsít,

- Ha fertőző betegségben szenved,

- Ha a vendég fizetési kötelezettségének a vállalt határidőn belül nem tesz eleget,

-  Vis maior esetében

13. Elhelyezési Garancia:

13.1. Amennyiben a Szolgáltató a szerződésben szereplő szolgáltatásokat önhibából nem tudja biztosítani, akkor köteles a Vendég elhelyezéséről haladéktalanul saját költségén gondoskodni.

13.2 A Szolgáltató ingyenes transzfert biztosít a felajánlott helyettesítő szálláshelyre költözéshez, és esetlegesen az onnan visszaköltözéshez.

13.3. Amennyiben a Szolgáltató ezen kötelezettségének maradéktalanul eleget tesz a , illetve a Vendég a számára felajánlott helyettesítő szálláshelyet elfogadta, akkor a Vendég utólagos kártérítési igénnyel nem léphet fel a Szolgáltatóval szemben.

14.A Vendég betegsége, halála

14.1 Amennyiben a Vendég a szállás-szolgáltatás ideje alatt megbetegszik és saját érdekében nem tud eljárni, a Szolgáltató orvosi segítséget ajánl fel.

14.2.A Vendég esetleges betegsége, halála esetén a Szolgáltató érvényesítheti a hozzátartozókkal örökösökkel szemben a gyógykezeléssel és az elhunyt elszállításával kapcsolatos költségeket.

15. A szerződő fél jogai:

15.1. A Szerződés értelmében a Vendég jogosult a megrendelt szoba, valamint a szálláshely azon létesítményeinek rendeltetésszerű használatára melyek beletartoznak a szokásos szolgáltatási körbe és nem esnek speciális feltételek hatálya alá.

15.2 A vendég a szolgáltató által nyújtott szolgáltatások teljesítésével kapcsolatban panasszal élhet a szálláshelyen való tartózkodás időtartama alatt. A Szolgáltató ezen időtartamban hozzá írásban igazoltan eljuttatott, ( vagy általa jegyzőkönyvbe felvett ) panasz kezelésére vállal kötelezettséget.

15.3. A Vendég panasztételi joga a szálláshelyről történő elutazás után megszűnik.

16. A Szerződő fél kötelezettségei:

16.1 A szerződő fél köteles a szerződésben megjelölt szolgáltatások ellenértékét a szerződésben meghatározott időpontig és módon kiegyenlíteni.

16.2 A Vendég köteles gondoskodni a vele együtt érkező 18 év alatti gyermek felügyeletéről. Az ennek elmulasztásából eredő károkért a szálloda felelősséget nem vállal.

16.3.A Vendég saját ételt , italt nem hozhat be a szálloda területére.

17. A szerződő fél kártérítési felelőssége:

A vendég mindazon károkért és hátrányokért felelős, melyeket a Szolgáltató egy harmadik személy a Vendég, vagy kísérője, vagy az ő felelőssége alá tartozó más személyek hibájából elszenved. A Vendég felelősséggel tartozik az általa okozott kárt a Szolgáltatónak megfizetni. E felelősség akkor is fennáll, ha a Károsult a kár helyreállítását közvetlenül a Szolgáltató igényli.

18. A Szolgáltató jogai:

Amennyiben a Vendég az igénybevett, vagy a Szerződésben megrendelt, de igénybe nem vett  szolgáltatások díjának megfizetésére vonatkozó kötelezettségének nem tesz eleget, a Szolgáltató követelései biztosítására zálogjog illeti meg a vendégnek azon a személyes tulajdontárgyain, amelyeket a szállodába magával vitt.

19. A Szolgáltató kötelezettsége

A Szolgáltató köteles:

19.1. a szerződés alapján megrendelt szállás és egyéb szolgáltatást az árvényes előírások, szolgáltatás standard-ek szerint teljesíteni

19.2. a vendég írásos panaszát kivizsgálni és a probléma kezeléséhez szükséges lépéseket megtenni, melyet köteles írásban is rögzíteni

20. A Szolgáltató kártérítési felelőssége:

20.1. A Szolgáltató felelősséget vállal minden olyan, a Vendéget ért kárért, mely a létesítményein belül, a Szolgáltató, vagy annak alkalmazottai jogellenes magatartásából kifolyólag következett be.

20.2. A Szolgáltató felelőssége nem terjed ki azokra a káreseményekre, amelyek a Szolgáltató alkalmazottainak és vendégeinek körén kívül eső elháríthatatlan ok miatt következtek be, vagy azokat a vendég maga okozta.

20.3. A Szolgáltató kijelölhet olyan helyeket a szállodában, ahová Vendég nem léphet be. Az ilyen helyeket történt esetleges kárért, sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

20.4. A Vendégnek az őt ért kárt azonnal jelentenie kell a szállodában, és minden szükséges adatot a szálloda rendelkezésére kell bocsátania, amely a káreset körülményeinek tisztázásához, esetleg a rendőrségi jegyzőkönyv felvételéhez/rendőrségi eljáráshoz szükséges.

20.5. Értéktárgyakért, értékpapírokért és készpénzért a Szolgáltató csak akkor felelős, ha a dolgot megőrzése kifejezetten átvette.

20.6. Szolgáltató közösségi tereiben, vagy szobáiban hagyott személyes tárgyakért, (ideértve a szobaszéfben elhelyezett dolgokat, tárgyakat is) a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

20.7. A Szolgáltató parkolójában lévő gépjárműben hagyott értéktárgyakért a Szolgáltató nem vállal felelősséget, illetve a parkoló gépjárművekben keletkezett károk keletkezését a Szolgáltató kivizsgálja és amennyiben a kár neki felróható gondatlanságból keletkezett, megtéríti azt.

21. Fogyasztói érdekvédelem, adatvédelem:

21.1. A Szolgáltató tevékenysége során kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét. A rendelkezésre bocsátott személyes adatokat minden esetben a hatályos jogszabályoknak eleget téve kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályok betartásához szükségesek.

21.2. A Szolgáltató az adatkezeléssel kapcsolatos irányelveit külön Adatvédelmi Szabályzatban foglalja össze, melyet a honlapján folyamatosan elérhetővé tesz, és melynek tartalmát magára nézve kötelezően ismeri el. Az Adatvédelmi Szabályzat tartalmazza az egyes adatkezelésekre vonatkozó tájékoztatókat is.

21.3. A Szolgáltató szolgáltatási tevékenysége felett Debrecen Város Jegyzője ill. a Hajdú-Bihar  Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőség gyakorol szalmai felügyeleti jogokat.

22. Vis major

Azon ok, vagy körülmény (például: háború, tűz, árvíz, időjárásbeli viszontagság, áramhiány, járvány, sztrájk bekövetkezése), amely felett a fél nem bír ellenőrzéssel (vis major), bármely felet felmentik a Szerződésből eredő kötelességeik teljesítése alól, amíg ezen ok vagy körülmény fennáll. A felek egyetértenek abban, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy ezen okok és körülmények bekövetkeztének lehetőséget a lehető legalacsonyabb szintre szorítsák, és ezáltal okozott kárt vagy késedelmet a lehető leghamarabb helyrehozzák.

23. A felek jogviszonyában alkalmazandó jog, eljáró bíróság

A Szolgáltató és a Szerződő fél közötti jogviszonyra a magyar Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadóak. A szolgáltatási szerződésből eredő bármely jogvita lefolytatására a szolgáltatás helye szerint hatáskörrel rendelkező bíróság az illetékes.

24. A jelen ÁSZF-ben és az ÁSZF alapján kötött szerződésekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadóak

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj
Logo

A sütikre vonatkozó irányelveinkkel és az Ön választásával kapcsolatosan felmerülő bármilyen kérdésével keressen meg bennünket.

A sütik olyan kis szöveges fájlok, amelyeket egy weboldal felhasználhat arra, hogy még hatékonyabbá tegye a felhasználói élményt. A jogszabályok szerint a sütiket abban az esetben tárolhatjuk az Ön eszközén, ha erre feltétlenül szükség van a weboldalunk működése érdekében. Minden egyéb típusú süti használatához az Ön engedélyére van szükségünk. Jelen weboldal különféle sütiket használ. A weboldalunkon megjelenő némelyik sütit harmadik fél szolgáltatóink helyezik.

Ön bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja weboldalunkon a Sütinyilatkozathoz való hozzájárulását.


Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges segítenek használhatóvá tenni a weboldalunkat azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.
Cookie Domain
Session erdospuszta-clubhotel.hu/
Az oldal működéséhez szükséges munkamenet / session cookie. A felhasználó böngészési állapotát rögzíti az oldalbetöltések közt.
CookieConsent erdospuszta-clubhotel.hu
Eltárolja a felhasználó sütikezelési nyilatkozatát az adott domain-en.
Csökkentett funkcionalitású Google Analytics google.com
Csökkentett funkcionalitású Google Analytics süti, mely személyes adatot nem tárol felhasználóinkról. Segítségével statisztikai adatokat készít a weboldal használatával kapcsolatban.

Funkcionális sütik

A funkcionális sütik használatával olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét, erre példa lehet az Ön által előnyben részesített nyelv vagy a régió, amelyben tartózkodik.
Jelenleg nincs ilyen süti az oldalon.

Marketing célú

A marketingsütiket a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára, valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat a tartalmakat közzétevő és a harmadik fél hirdetők számára.
Jelenleg nincs ilyen süti az oldalon.

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (a továbbiakban: Rendelet) előírja, hogy az Adatkezelő megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintett részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa, továbbá hogy az Adatkezelő elősegíti az érintett jogainak a gyakorlását.

Az érintett előzetes tájékoztatási kötelezettségét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény is előírja.

Az alábbiakban olvasható tájékoztatással e jogszabályi kötelezettségünknek teszünk eleget.

A tájékoztatást közzé kell tenni a Kft. honlapján, vagy az érintett személy részére kérésére meg kell küldeni.

A teljes adatvédelmi nyilatkozatot itt érheti el.

ERDŐSPUSZTA CLUBHOTEL****

Cégnév: Norta Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Andor u. 21.
Cégjegyzékszám: 01-09-193759
Adószám: 13627375-2-43

4002 Debrecen, Diószegi - Panoráma út kereszteződése
Telefon/recepció:  +36-20-2999-444, +36-52-747-444

E-mail: info@erdospuszta-clubhotel.hu

 

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.


Feltétlenül szükséges sütik
3 süti

Funkcionális sütik
5 süti

Marketing célú
0 süti